Реставрация ванн в Киеве и области

Реставрація ванн в Луцьку

Реставрація ванн в Луцьку

Реставрация ванн в Луцке

Зробити ідеальну ванну з кожної старої та навіть дуже занедбаної ванни можливо! Завдяки послугам реставрації ванн, що ми надаємо в містах Волинської області. Ми пропонуємо послугу наливна ванна Луцьк з акрилу Plastall. За ціною та якістю наливна акрилова ванна задовольнить ваші бажання щодо ванної.

Ми працюємо акрилом Plastall, який виготовляється брендом "Пластол Украина" Цей вибір ми зробили не випадково, наш досвід показав, що акрил Plastall не жовтіє з роками, не крихкий, довговічний. На багато років відреставрована ним поверхня ванни залишається приємною на дотик і на вигляд. При цьому він абсолютно безпечний для вашого життя.


Найменування матеріалу Довжина ванни Ціна
Plastall М (полімеризація 36 годин) Ванна довжиною 1,5 метра 1 100 UAH
Plastall Titan (полімеризація 36 годин) Ванна довжиною 1,5 метра 1 250 UAH
Plastall 24 (полімеризація 24 годин) Ванна довжиною 1,5 метра 1 300 UAH
Plastall Super (полімеризація 16 годин) Ванна довжиною 1,5 метра 1 350 UAH

Ціна актуальна на 01.02.2018

Як робиться реставрація ванн?

Найпоширеніші на сьогодні послуги ми робимо швидко та якісно без зайвих клопотів з вашого боку. Реставрація ванн акрилом Plastаll не потребує ані демонтування ванни, ані вашої участі в цьому процесі. Якщо ви живете на орендованій квартирі, то вас привабить більш дешева та доступна кожному послуга емалювання ванни рідким акрилом, яка дозволяє повністю оновити покриття старої ванни на кілька років. А якщо для вас головне якість, набагато вища за ціну, то обирайте наливну ванну з акрилу Plastall.

Ціни на наші найпоширеніші послуги мінімальні! Усі найдрібніші, але від того не менш важливі питання, ви можете уточнити, завітавши на наш сайт https://bathtime.com.ua. На заздрість наших конкурентів, ми можемо повідомити вам, що емалювання ванни рідким акрилом буде коштувати вам від 900 гривень, а наливна ванна з акрилу Plastall – від 1600. Наші ціни найчесніші! Ми не приголомшимо вас додатковими тратами. Ми власноруч купуємо акрил Plastфll за мінімальною серед можливих ціною для акрилу такої високої якості.

Як реставрувати ванну

Реставрація ванн Луцьк - послуга, яка надається власникам старих чавунних і сталевих ванн із зіпсованим покриттям. Команда досвідчених майстрів робить реставрацію ванн в:

  • Луцьку
  • Горохові
  • Ківерцях
  • Ковелі
  • Нововолинську
  • Володимирі-Волинському


Скільки коштує реставрація ванни?

Наливная ванна

Дешевший чи дорожчий метод реставрації ванни ви оберете, наші фахівці з однаковим завзяттям та натхненням заходяться до роботи. І наша фотогалерея вас у цьому переконає.

Наливна ванна Луцк – це послуга, яка говорить сама за себе! Замовивши наливну ванну, ви отримаєте справжню акрилову ванну з найкращого європейського акрилу Plastall. І це не перебільшення! Наливна ванна з акрилу Plastall не залишить і спогадів про вашу пожовтілу або зморену роками експлуатації ванну. І не має різниці, яка вона в вас зараз, сталева, чавунна чи з не дуже якісного акрилу. Наливна ванна акрилом в Луцьку дозволить втілити у життя усі ваші бажання – ви отримаєте практично нову акрилову ванну. І, що дуже приємно, обійдеться вам така ванна мінімум удвічі дешевше, ніж купівля нової ванни з акрилу набагато нижчого класу.

Реставрація ванн акрилом

Бездоганний за своїми характеристиками акрил Plastall забезпечить довговічність, неймовірну красу та простоту в догляді за вашою акриловою ванною на 12-15 років!

Не довіряйте шахраям, що кажуть, що їх акрил кращий, хоч і дешевший. Це безсовісна брехня в гонитві за наживою. Замість задоволення від реставрації ванни неякісним акрилом ви отримаєте багато розчарувань від швидкої втрати кольору поверхні, до пошкодження емалі вже через кілька місяців експлуатації. Бережіть свої гроші, нерви та затишок рідної оселі.

Довжина ванни Наливна ванна Емалювання акрилом
Ванна розміром 1,2 м 1 600 UAH 950 UAH
Ванна розміром 1,5 м 1 700 UAH 1000 UAH
Ванна розміром 1,7 м 1 800 UAH 1050 UAH
Ванна розміром 1.8 м 1 900 UAH 1 100 UAH

Ціна актуальна на 01.02.2017.

  • Телефон:+38 (073) 000-92-21, +38 (095)-41-67-444

Відгуки

Зробити реставрацію ванни я зважився самостійно, оскільки подивився відео і зрозумів, що робота не така складна. В інтернеті знайшов сайт по реставрації ванн в Луцьку, зателефонував і виявилось, що тут можна придбати матеріал. Купив арил для ванни Пластол на ванну півтора метра. Через день отримав посилку. Все зробив по інструкції, результатом задоволений.
Святослав, м. Ковель
Моя чавунна ванна була в геть кепському стані, думала позбутись її та придбати нову. Порахувала скільки все буде коштувати і сума вийшла чимала. Тож вирішила пошукати в Інтернеті альтернативу. Знайшла послугу по реставрації ванн акрилом. Замовила майстра оскільки сама не зважилась виконати роботу самостійно. Дякую за чудову роботу. Тепер тішусь новою гарною ванною.
Таміла, м. Луцьк